Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

TIME OUT: SEXY ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Χαιρετώ και γω με την σειρά μου την πολύ όμορφη παρέα του tsakmaki.blogspot.gr! Όταν μου πρωτοέγινε η πρόταση ήμουν διστακτικός, αλλα με το που είδα το σχέδιο των παιδιών που ανέλαβαν να φτιάξουν αυτή την προσπάθεια αμέσως είπα το ναι! Απο εδώ σε εβδομαδιαία βάση θα σας παρουσιάζω όμορφες Ελληνίδες και όχι μόνο Γυναίκες στις πιο σέξυ εμφανίσεις τους! Ξεκινάμε σήμερα με την κυρία που έχει τραβήξει πολύ έντονα τα βλέμματα του ανδρικού κοινού την τελευταία τριετία! Απολαύστε την sexy Έλενα Παπαβασιλείου!



Η Έλενα είναι ηθοποιός και εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός για πάνω από 10 χρόνια.
Η φωνή της είναι πολύ γνωστή από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές διαφημίσεις.




Το 2009 έλαβε μέρος στην παράσταση "Τα Πικρά Δάκρυα Της Πέτρα Φον Καντ" του Ράινερ Βέρνερ Φάσμπιντερ στο θέατρο ΧΩΡΑ στο ρόλο της Πέτρα Φον Καντ και στην παράσταση «Χρυσόθεμις» του Γιάννη Ρίτσου στο θέατρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ.
Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι αναμφισβήτητα η πιο hot Ελληνίδα παρουσιάστρια. Δεν υπάρχει άντρας που να μην ξεκινάει την ημέρα του ρίχνοντας μια ματιά στο πρωινό του Alpha «Πάνω στην Ώρα». Όμορφη, χαμογελαστή και σέξι με το πλούσιο ντεκολτέ της μας βάζει σε πειρασμό από τα αξημέρωτα...






Τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο talent show "TV Stars παρουσιάστε" όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι το φινάλε, ενώ αμέσως μετά της δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Μες στην καλή χαρά" για έναν χρόνο.
Η Έλενα Παπαβασιλείου γεννήθηκε στην πόλη Ααχεν της Γερμανίας, σε ηλικία δώδεκα χρόνων μετακόμισε στην Αθήνα και φοίτησε στη Γερμανική Σχολή.


Αν και σπούδασε οικονομικά, την κέρδισε ο χώρος της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης. Ξεκίνησε την καριέρα της σε περιοδικά μόδας, ενώ η πρώτη της εμφάνιση στη μικρή οθόνη ήταν σε ένα τηλεοπτικό ένθετο διακόσμησης σε εκπομπή του Mega.






VIDEO












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου