Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!



Άσχημα γεγονότα συνέβησαν σήμερα το πρωί στο Πανεπιστήμιο Πειραιά! 


Όλα κυλούσαν ήρεμα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά όπως κάθε συνηθισμένη μέρα! Μέχρι που ένα απρόβλεπτο γεγονός ήρθε να ταράξει τις ισορροπίες και να τα κάνει όλα γης μαδιάμ!

Απ'ότι ακούσαμε όλα ξεκίνησαν όταν ένα παλικάρι ο οποίος ανήκει σε σκληροπυρηνική ομάδα ατόμων ζήτησε να παίξει σε ένα από τα διάφορα games που έχει φέρει όπως κάνει συνηθως πριν την περίοδο των εκλογών η παράταξη της Δαπ-Νδφκ στο ετήσιο φεστιβάλ της!  Εκείνη λοιπόν την στιγμή ένα από τα παιδιά της εν λόγο παράταξης επενέβη και του απαγόρεψε να συμμετάσχει με αποτέλεσμα να αρχίσουν ν'ανεβαίνουν οι τόνοι και τελικά να υπάρξει σύρραξη! 

Η συνέχεια βεβαία υπήρξε πολύ πιο hard απ'οτι αρχικά φαινόταν, διότι το εν λόγω άτομο που φέρεται να είναι αναρχικός μέσα σε πολύ λίγο χρόνο μάζεψε  μια ομάδα ατόμων η οποία δεν άφησε κυριολεκτικά τπτ όρθιο  Υπολογιστές   playstation, τραπέζια πινγκ πονγκ. οθόνες υψηλής ευκρίνειας και ότι άλλο υπήρχε στον συγκεκριμένο χώρο είτε σπάστηκε  είτε εκλάπη, απ'όσα ακούσαμε!

Δυστυχώς απ'το όλο συμβάν δεν λείψανε κάποιοι μικροτραυματισμοί οι οποίοι απ'οσο ξέρουμε τουλάχιστον δεν εξελίχθηκαν σε σοβαροί! Παρ'όλα αυτά είναι λυπηρό τέτοια γεγονότα να συμβαίνουν και να ταράζουν την λειτουργία ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος!

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε επεισόδια σε κάποιο απ'τα Πανεπιστήμια μας και δεν νομίζουμε ότι η κατάσταση μπορεί να συνεχιστεί έτσι και να μπαίνει σε κίνδυνο η σωματική κατάσταση των φοιτητών! Είναι κρίμα να επιβεβαιώνουμε πόσο πίσω έχουμε μείνει από σύγχρονα εκπαιδευτικά ιδρύματα ακόμα και στον τομέα του πολιτισμού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου