Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΧΑΪΛΑΝΤΕΡ!
Παραμένει εδώ και 14 χρόνια σε καλή κατάσταση με τα μικρόβια να μην μπορούν να νικήσουν τα συντηρητικάΟ Ντέιβιντ Ουίπλ άφησε άφωνους τους πάντες όταν παρουσίασε στην αμερικανική τηλεόραση ένα χάμπουργκερ που αγόρασε το 1999 σε McDonalds στη Γιούτα και διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση έως σήμερα.

Όπως είπε στην εκπομπή The Doctors, σκόπευε αρχικά να κρατήσει το χάμπουργκερ μόνο για δύο μήνες, προκειμένου να δείξει στους φίλους του πώς τα συντηρητικά κάνουν το πρόχειρο φαγητό πρακτικά άφθαρτο. Αργότερα όμως ξέχασε το σάντουιτς, τυλιγμένο ακόμα στην αρχική συσκευασία, στην πλάτη ενός παλτό που ξεχάστηκε στην ντουλάπα.
Το πείραμα συνεχίστηκε έτσι για πολλά ακόμα χρόνια, ωστόσο το χάμπουργκερ συνεχίζει να διατηρεί τη φρέσκια του εμφάνιση. Μόνη εξαίρεση οι πίκλες, που δεν άντεξαν το πέρασμα του χρόνου. Οι παρουσιαστές της εκπομπής διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα είδος μούχλας ή κάποια παράξενη οσμή -φαίνεται ότι κανένα μικρόβιο δεν μπορεί να τα βάλει με τα συντηρητικά του φαστφούντ.
Το μόνο που ενδέχεται να υπέστη το χάμπουργκερ είναι να αφυδατώθηκε σαν μούμια. «Θα είναι ωραίο να το δείξω στα εγγόνια μου, για να δουν τι συμβαίνει με το φαστφούντ» σχολίασε ο Ουίπλ, ο οποίος φρόντισε να κρατήσει και την απόδειξη αγοράς το 1999.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου