Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ MICHAEL JACSON ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 15 ΤΗΣ!




Tα παιδιά του Michael Jackson είναι γνωστό πως αποσπούν το ενδιαφέρον του κοινού είτε γιατί τόσο καιρό ήταν πολύ καλά προστατευμένα είτε γιατί απλά είναι τα παιδιά ενός θρύλου της μουσικής βιομηχανίας. Η κόρη του βασιλιά της ποπ μεγαλώνει κι από ότι φαίνεται θέλει να έχει δεσμούς με την οικογένεια της,  ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του πατέρα της που την κηδεμονία, την δική της και των αδερφών της, την πήραν ο παππούς και η γιαγιά. 




 Η Paris Jackson έκλεισε τα 15 και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια της μαζί με την μητέρα της. Η βιολογική της μητέρα Debbie που ήταν παντρεμένη με τον Michael Jackson από το 1996 μέχρι το 1999 μετά το διαζύγιο της έδωσε την πλήρη επιμέλεια στον διάσημο πατέρα τους. Πρόσφατα όμως οι σχέσεις με την κόρη της άλλαξαν αφού και βόλτες στα μαγαζιά πηγαίνουν μαζί και περνάνε αρκετό χρόνο κάνοντας παρέα και μιλώντας για ποιον άλλο; Τον Michael Jackson. Τα αδέρφια του Michael Jackson λένε πως το βλέπουν θετικά όλο αυτό αφού η Debbie είναι η βιολογική τους  μητέρα ενώ η Paris είναι χαρούμενη αφού στις βόλτες με την μαμά της δεν έρχονται σωματοφύλακες. 

Η φωτογραφίες απεικονίζουν την Paris με την μητέρα της στο sushi εστιατόριο όπου γιόρτασε τα γενέθλια της και η πρόσκληση αυτή έκανε την Debbie Rowe ιδιαίτερα χαρούμενη. 



Πηγή: http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου