Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΤΟ ΤΙΜΕ OUT ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΕΥΑ ΜΕΝΤΕΣ!!!









Γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1974 στο Μαϊάμι της Φλόριντα από Κουβανούς γονείς, ενώ αργότερα και μετά το χωρισμό των γονιών της μετακόμισε με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της ήταν πωλητής και η μητέρα της διευθύντρια σε δημοτικό σχολείο ενώ έχει ακόμα 3 αδέρφια. Η οικογένεια της ήταν Καθολική στο δόγμα και την ενθάρυναν να γίνει καλόγρια






Ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας σε διαφημίσεις και βιντεοκλίπ γνωστών τραγουδιστών και συγκροτημάτων για να περάσει αργότερα σε σαπουνόπερες, τηλεοπτικές σειρές και τελικά στον κινηματογράφο. Έχει εμφανιστεί σε βιντεοκλίπ των Γουίλ Σμιθ ("Miami"), Pet Shop Boys ("Se a vida é") και Aerosmith ("Hole in My Soul"). Η πρώτη της εμφάνιση σε ταινία ήταν στη γυρισμένη για το βίντεο ταινία τρόμου Children of the Corn V: Fields of Terror.


Η μεγάλη ευκαιρία της δόθηκε με το βραβευμένο Training Day. Η ερμηνεία της εντυπωσίασε και άρχισαν να της προσφέρονται ρόλοι σε μεγάλες παραγωγές. Εκτός από την ηθοποιία είναι και διεθνής εκπρόσωπος της εταιρείας καλλυντικών Revlon, συμμετέχοντας σε έντυπες και τηλεοπτικές διαφημίσεις αλλά και καμπάνιες όπως αυτή ενάντια στον καρκίνο του στήθους.
Έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές μια από τις πιο σέξι Αμερικανίδες ηθοποιούς  αλλά αρνείται να κάνει γυμνές εμφανίσεις στις ταινίες της επικαλούμενη την καθολική της ανατροφή. Εντούτοις έχει φωτογραφηθεί γυμνή για περιοδικά "υψηλής καλλιτεχνικής αισθητικής" αλλά και για διαφημιστικές εκστρατείες, όπως αυτή της φιλοζωικής οργάνωσηςPETA.






Δείτε και βίντεο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου