Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

SEXY ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

Πρωταπριλιά σήμερα και εμείς προτείνουμε αντί να σας μεγαλώσει η μύτη απ΄τα ψέμματα,να σας μεγαλώσει κάτι άλλο απ' τα βλέμματα......Ο ατακτούλης σήμερα σας εύχεται καλό μήνα με ένα sexy αφιέρωμα στην Ρία Αντωνίου

Η Ρία Αντωνίου, ΣΤΑΡ Πελοπόννησος 2007, γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1988 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μάνη της Λακωνίας.








 Μεγάλωσε στο Χαλάνδρι όπου τελείωσε το σχολείο ενώ σήμερα σπουδάζει Διαιτολογία στο Ιδιωτικό ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Γνωρίζει καλά την Αγγλική γλώσσα, ενώ τις ελεύθερες ώρες της βρίσκει την ευκαιρία να αποδράσει στο γυμναστήριο και αν μείνει χρόνος, προτιμά να ακούει κλασική μουσική ή να διαβάζει.




Στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία του 2006 κατέκτησε τον τίτλο της ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ  ενώ έναν χρόνο αργότερα στέφθηκε 
ΣΤΑΡ Πελοποννήσου.






 Άλλες σημαντικές διακρίσεις στην μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο, είναι οι τρεις τίτλοι που πήρε στο Διαγωνισμό ομορφιάς του “Miss Model of the world”, που έγιναν το περασμένο έτος στην Κίνα, και είναι αυτές της Αναπληρωματικής Miss Model

 

H όμορφη Ρία Αντωνίου συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την καριέρα της στη γειτονική Ιταλία! Aξιοσημείωτο επίσης είναι,πως βραβεύτηκε από την πρόεδρο της Altamoda, Βαλέρια Μανιάνι, ως η ανερχόμενη τηλεοπτική περσόνα της Ιταλίας!


Από τον χορό στο τραγούδι! Η πανέμορφη Ρία μας μεσουρανεί στην Ιταλία και αναστατώνει την γειτονική χώρα  με το νέο της house κομμάτι Just dance! Το video clip του κομματιού μάλιστα φιγουράρει στην κεντρική σελίδα μιας από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες δισκογραφικές εταιρίες χορευτικής μουσικής της Ιταλίας.

Η ιταλική δισκογραφική εταιρία που έχει υπογράψει η ίδια, αναφέρεται μάλιστα με πολύ καλά λόγια στο κομμάτι.Στο βίντεο το όμορφο μοντέλο μαζί με χορευτές από την Ελλάδα και την Ιταλία αναβιώνουν το μουσικό και χορευτικό στυλ της δεκαετίας του 90.


Ακολουθούν βίντεο:
+

















of the World, Miss Face & Miss Φωτογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου