Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤV ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!!! Το χτύπημα στον μαραθώνιο της Βοστώνης στο "Family Guy" μερικές ημέρες πριν...!

Η επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης μέσα από το επεισόδιο τουFamily Guy…!


Τα συγκεκριμένα videos αποτελούν 2 διαφορετικές εκδοχές ενός επεισοδίου που μας δείχνει την επίθεση στονΜαραθώνιο της Βοστώνης…! Ναι, καλά διαβάσατε. Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι...
αυτό το επεισόδιο, ή αν θέλετε αυτά 2 διαφορετικά επεισόδια, όπως θα δείτε και στο link τουWikipedia, έχουν ως ημερομηνία δημοσίευσης τις 17 Μαρτίου του 2013.

Σε αυτά τα 2 διαφορετικά videos λοιπόν παρουσιάζονται 2 διαφορετικές εκδοχές επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε έναν κύριο ο οποίος κερδίζει τον Μαραθώνιο… οδηγώντας ένα αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώνει όποιον βρίσκει μπροστά του…! Στο δεύτερο video, στην εκδοχή ενός εντελώς διαφορετικού επεισοδίου της ίδιας θεματικής ενότητας, βλέπουμε ότι ο ίδιος ο κύριος «άθελα» του βοηθάει μια τρομοκρατική οργάνωση να πυροδοτήσει τους βομβιστικούς μηχανισμούς μέσω κινητών τηλεφώνων….! 
Σίγουρα είναι από τα πράγματα τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε πλήρως. Ποιος μας λέει ότι δεν προστέθηκε κάτι μετά την επίθεση, κυρίως για το δεύτερο video, ή και το αντίθετο; Ωστόσο όλα δείχνουν ότι για άλλη μια φορά το «Παγκόσμια Σύστημα», παίζει ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι εις βάρος ανθρώπινων ζωών, με σκοπό ίσως την δημιουργία πολεμικού κλίματος προς τους «τρομοκράτες», που όπως άρχισε ήδη να ακούγεται, όλες οι αρχές συγκλίνουν σε οργανώσεις ισλαμιστών…! Και μετά ήρθε και ο σεισμός στο Ιράν…! Τυχαίο…; 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου