Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΤΟ TIME OUT ΓΔΥΝΕΙ ΤΗΝ MILA JOVOVICH.....



Το time out φροντίζει τους αναγνώστες του και παρουσιάζει την Mila Jovovich όπως δεν την έχετε ξαναδεί!






  Αλλοτε ξανθιά, άλλοτε κοκκινομάλλα άλλοτε μελαχρινή αλλά πάντα σούπερ σέξι. Η Milla Natasha Jovovich με τα πρασινογάλαζα μάτια, γεννήθηκε στη σημερινή Ουκρανία (τότε ΕΣΣΔ) στις 17 Δεκεμβρίου 1975, ο πατέρας της ήταν Σέρβος παιδίατρος και η μητέρα της ρωσίδα ηθοποιός του θεάτρου. Το 1981 όταν η Milla ήταν πέντε χρόνων η οικογένεια αναγκάστηκε να φύγει από την Σοβιετική ένωση για πολιτικούς λόγους και να εγκατασταθεί στο Λονδίνο..
Το 1988 εμφανίστηκε στην πρώτη της ταινία με τίτλο «Two Moon Junction», όμως η απογείωση της καριέρας της ήρθε το 1991 οπότε και είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ρομαντική περιπέτεια «Return To The Blue Lagoon» με τον Brian Krause. Η ερμηνεία της στο ρόλο της ναυαγού, της έφερε μια υποψηφιότητα για βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού. Συνειδητά επέλεξε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και σε άλλα είδη κινηματογράφου που της ταίριαζαν καλύτερα σε σχέση με τις ρομαντικές κομεντί.
Έτσι την ξεχωρίσαμε την ερμηνεία της στην περιπέτεια «The Fifth Element» (1997) παρέα με τον Bruce Wiilis αλλά και στο ιστορικό δράμα «Joan Of Arc» (1999). H Milla σφράγισε όμως με την παρουσία της, την ταινία τρόμου «Resident Evil» (2002) αλλά και το sequel «Resident Evil: Apocalypse» (2004), βασισμένες στo ομότιτλο Video Game. Οι εισπράξεις για τις δύο πρώτες ταινίες «Resident Evil» ξεπέρασαν τα 600 εκατομμύρια δολάρια. Η συμμετοχή της στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Ultraviolet» (2006) δεν αρκούσε για να έρθει η επιτυχία, ενώ στη χώρα μας το φιλμ κυκλοφόρησε απευθείας σε DVD.
Σε όσους υποστηρίζουν ότι η Jovovich χωρίς την εμφάνισή της δεν θα δεχόταν τόσες προτάσεις για να συμμετάσχει σε ταινίες, η ίδια απαντάει ότι κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με ηθοποιούς όπως ο Mel Gibson, o Denzel Washington, o Bruce Willis και να καθοδηγηθεί από σκηνοθέτες όπως τον Spike Lee στο «He Got Game» (1998) ή τον Wim Wenders στο ρομαντικό «Α Million Dollar Hotel» (2000).

Video





Πηγή: www.hur-reporters.blogspot.gr, http://www.cinemanews.gr/v5/starbio.php?n=4144

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου