Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ!




Υπάρχουν στιγμές που θέλετε να βρείτε κάτι γρήγορα στο κινητό σας μέσω διαδικτύου και νιώθετε πως σπαταλάτε πολύ χρόνο σε περιττές πληροφορίες;;



Άν ναι, ο 17χρονος Βρετανός Νικ Ντ’ Αλοΐζιο ήρθε για να δώσει λύση στον προβληματισμό σας! Ο ίδιος δημιούργησε ένα application με το όνομα «Summly», στο οποίο μπορούν οι χρήστες να βρουν τις κυριότερες ειδήσεις σε μόλις 400 χαρακτήρες. Το application έχει ήδη αγοράσει η Yahoo έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων.
Θα αναρωτιέστε όμως πως του ήρθε η ιδέα να μπει στη διαδικασία να ανακαλύψει κάτι τέτοιο;; Όταν σε ηλικία 15 ετών του είχε ανατεθεί μία εργασία στο μάθημα της Ιστορίας και έπρεπε να συγκεντρώσει πληροφορίες, συνειδητοποίησε πως είχε μαζέψει πολλές ανούσιες με το θέμα του πληροφορίες, οι οποίες κατάφερναν να τον μπερδέψουν και η εργασία του να να καθυστερεί.
Έτσι, σκέφτηκε να δώσει μία λύση σε αυτό το πρόβλημα και το έκανε!!
Μπορεί να είναι πολύ έξυπνος, όμως δε παύει να είναι ακόμα παιδί και αυτό φαίνεται από την αθώα απάντηση που έδωσε στην ερώτηση που του έγινε για το τί σκοπεύει να κάνει τα χρήματα. Τα πρώτα πράγματα όπως ο ίδιος είπε ότι θα κάνει είναι να αγοράσει ένα νέο ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια!

Πηγή:http://www.mangoradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου