Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ!!!

Αυτή τη φορά έχω ετοιμάσει ένα ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον κατά την ταπεινή μου άποψη αφιέρωμα...το γυναικείο παρκάρισμα!!!!!!!!!!!!!
Πριν περάσουμε σε απίστευτες εικόνες και απολαυστικά βιντεάκια θα προσπαθήσουμε να περιγράψουμε με λέξεις τον τρόπο  γυναικείου παρκαρίσματος...υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις οι οποίες νομίζω είναι ελάχιστες!!!

Όταν μια γυναίκα εντοπίζει με τα ασύλληπτα ραντάρ που διαθέτει μια θέση για να παρκάρει το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ανάψει τα αλάρμ...λίγο καθυστερημένα βέβαια...τόσο, ώστε το όχημα που ακολουθεί αν έχει περιθώριο να πρέπει να κάνει όπισθεν...αν δεν μπορεί ακούει και κανένα 'γαλλικό'!!!!
Στη συνέχεια βάζει όπισθεν και κατευθύνεται φυσικά προς τα πίσω με αργούς και βασανιστικούς ρυθμούς ενώ ανά 1 περίπου δευτερόλεπτο κοιτάζει τους καθρέπτες μήπως και κάτι δεν πηγαίνει καλά...το όχημα κατά ένα μεγάλο ποσοστό παίρνει θέση κάθετη στο δρόμο περίπου όπως το παράδειγμα της παραπάνω εικόνας.
Σπάνια η περίπτωση να γυρίσει το κεφάλι να κοιτάξει αλλά ακόμα και όταν αυτό συμβεί υπάρχει ο κίνδυνος πνιγμού αφού συνήθως η ζώνη ασφαλείας είναι τόσο σφιχτά δεμένη λες και υπάρχει περίπτωση εκτόξευσης...
Αυτό που ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας είναι ο διαθέσιμος  χώρος που έχει να παρκάρει,αν και φορτηγό να χωράει πάντα έχει την αμφιβολία της...
Η περίπτωση να προσπαθήσει να παρκάρει με την 'μούρη' έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας!!είναι τόσα πολλά τα μπρος πίσω που πρέπει να κάνει που πραγματικά προλαβαίνεις να πας στο περίπτερο που βρίσκεται 2 τετράγωνα πιο κάτω να αγοράσεις πασατέμπο και να γυρίσεις να απολαύσεις το θέαμα!!
Ας μην σχολιαστεί όταν πρέπει να παρκάρει σε οργανωμένο πάρκινγκ με συγκεκριμένο αριθμό θέσεων...η ικανότητα  να καταχραστούν 3 θέσεις πάρκινγκ με ένα όχημα τύπου matiz -μην πω smart και φανώ υπερβολική- είναι πραγματικά θεαματική!!!

Πολλές φορές βέβαια λόγω του ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να ορίσει το μέγεθος του οχήματός της ΄βρίσκει ' στα ήδη παρκαρισμένα  οχήματα που για κακή τους τύχη βρίσκονται μπροστά και πίσω της!!Αυτό συμβαίνει όταν το όχημα δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος !
Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε εξαιρετικά βιντεάκια που ζωντανεύουν τις εικόνες που περιγράψαμε και αν μη τι άλλο θαυμάσαμε!!
Τι να πεις!!!!!!!!!!!Ευτυχώς που βρέθηκε ένας ανερχόμενος Σουμάχερ να βγάλει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή παρκαρίσματος!!
Εδώ τι να σχολιάσω ακριβώς;;;;είναι αυτή η έλλειψη της αίσθησης του χώρου;;;της αίσθησης του μεγέθους;;;δεν έχω άλλα λόγια...
Δεν περιγράφω άλλο!!!!!!!!θέλω να πιστεύω πως πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα!!!!!!!!!

Ωραία μουσική επιλογή για το βιντεάκι!!!τι άλλο να σχολιάσω άλλωστε...

Αυτά και άλλα πολλά...πολλά...πολλά...
ΥΓ: Οι περισσότερες γυναίκες οδηγοί δεν παρκάρουν μόνο όπως να ναι...αλλά σταθμεύουν και όπου να ναι γιατί απλά μπορούν !!!!!!!!χαχαχαχαχα
Θέλω κλείνοντας να πώ πως επειδή πολύ μας αδίκησα εμάς τις γυναίκες θα επιστρέψω με αφιερωματάκι στους άντρες οδηγούς,γιατί πιστέψτε με και εκεί υπάρχει αρκετό υλικό!!!
Ελπίζω να διασκεδάσατε!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου